No saps com es vota al Happy List?

És molt fàcil!

COM VOTAR A LA LLISTA:

Al principi de la pàgina de les votacions hi ha la llista oficial: les 30 cançons que actualment ocupen posicions dins la llista.
A cada posició hi ha diversos elements. La fletxa que hi ha, indica si la cançó ha pujat, baixat o s'ha mantingut a la llista. El reproductor permet escoltar un tros de la cançó perquè es pugui reconèixer amb més facilitat.

Per votar només has de posar el ratolí a sobre de les estrelles que hi ha a cada cançó i moure'l per seleccionar el nombre d'estrelles que vols donar-li a aquella cançó. Un cop seleccionat el nombre, només has de clicar per tal de que els vot es guardi. Si et dona les gràcies per votar és que el vot s'ha guardat correctament!

Preguntes freqüents:

M'he equivocat votant:
Tranquil, només cal que tornis a votar-la perquè el vot anterior es substitueixi.

No em guarda el vot:
Les votacions estan programades per només deixar votar un cop per setmana. És a dir, si ja has votat un cop aquella cançó, no et deixarà tornar-la a votar. També consulta la data d'última actualització de la llista abans de votar, ja que pot ser que encara no estigui actualitzada i recordi la votació de la setmana anterior. Tot i això, si no has votat cap altre cop, no dubtis a contactar amb nosaltres si el problema persisteix a happylist@radiovoltrega.com.

COM VOTAR ELS ASPIRANTS:

Al final de la pàgina hi han les votacions d'aspirants.
Els aspirants són les cançons que poden arribar a entrar a la llista gràcies als vostres vots.

Per votar només has de seleccionar les diferents cançons que t'agradaria que entressin al formulari de la part inferior de la pàgina i un cop ho hagis fet, clica a "Votar les cançons" perquè s'enviï.

Preguntes freqüents:

M'he equivocat votant:
En aquest cas no es pot fer res.

No em guarda el vot:
Al igual que amb les votacions anteriors, aquestes estan programades per només deixar votar un cop cada diversos dies. Contacta amb nosaltres si el problema persisteix.

COM RECOMANAR CANÇONS:

Al final de la pàgina hi ha un formulari per poder recomanar cançons i que entrin a la categoria d'aspirants.

Només has d'incloure el nom de l'autor i el títol de la cançó.

Preguntes freqüents:

No s'envia la recomenació:
Pots esciure la recomanació als comentaris de la pàgina. Si el problema persisteix avisan's i mirarem de solucionar l'error.